Gründervirksomhet & start-ups - webinar



Kursarrangør: Styreforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:30 - 09:30
Varighet: 1 time
Pris: 2.750

Vi tilbyr kurs om gründervirksomhet & start-ups som webinar. Ett komprimert og nyttig kurs med mange verdifulle tips og råd, "live" med styrekonsulent – enten via Teams eller Zoom. Mulighet for å stille spørsmål mm. underveis.

Innhold:
Går du med tanker om å etablere virksomhet? Skape noe helt nytt? Skal du i gang som gründer, skape knoppskyting i etablert virksomhet? Eller er det entreprenøren i deg som søker partnere for å realisere den store forretningsideen? Er du i styret der nye forretningsmuligheter har "dukket" opp, der nye produkter formes og kommer til liv, der tjenester konseptualiseres?

Etter å ha arbeidet med gründerprosjekter gjennom en årrekke, i inn- og utland. Etter å ha reist verden rundt med ulike konsepter og entreprenører for å skape interesse, markeder, produksjonsallianser og/eller partnere er dette noe flere av oss her vet mye om. Styreforeningen har bidratt i 100-vis av etableringer og gründerprosjekter og her har vi inngående kjennskap til alle sider av entreprenørskap, forretningsutvikling og vekst.

Agenda:
• Hva kjennetegner en god forretningside - i praksis
• Vurderingsmetoder og analyse av grunderideer
• "Den gode ideen" og veien videre fremover
• Suksesskriteriene for å løfte en ide ut til iverksetting
• Kritiske faktorer og faser og forberedelsene du bør gjøre
• Ressurser, nettverk, døråpnere og partnere
• Kapitalisering, selskapsvalg og vesentlige avtaleelementer for grunder
• OPPSUMMERING med minimum 25 "headlights" fra dette kurset

Link til kurset:
Dagen før kursdato kl 11:00 mottar du påminnelse og link til kurset som leveres via Teams - alternativt - via Zoom. Dersom du mot formodning ikke har mottatt kurslinken pr. epost 1 time før kursstart - bør du sjekke ut din spamboks - alternativt kontakte oss på: post(at)styreforeningen.no / Telefon: 22 99 77 00 for å få link tilsendt på nytt.

Målgruppe for kurset:
Medlemmer av Styreforeningen.no, herunder: Daglig leder, styreleder, styremedlemmer, eiere, aksjonærer, aksjeeiere, grundere, etablerere, innovatører, entreprenører og andre med interesse for temaet.

Kursmateriell:
Det inngår ikke skybaserte filmapper med materiell og hjelpemidler for øvrig i våre GRATIS medlemskurs, men vi viser til artikler, hjelpemidler, dokumentmaler mm på medlemsportalen under kurset slik at du kan benytte deg av det i ettertid.