Fremtidens medarbeider; Intro til Open AI og ChatGPT



Kursarrangør: Aider AS
Sted: Oslo
Oslo
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: 09:30-15:00
Pris: 8495
Neste kurs: 06.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Velkommen til et spennende kurs der vi dykker ned i mulighetene som kommer med OpenAI’s ChatGPT. Kurset er utviklet og tilpasset for deg som har fokus på hvordan du kan effektivisere og forenkle din arbeidsdag gjennom bruk av kunstig intelligens.

I løpet av kurset vil vi se nærmere på OpenAI sin rolle i teknologiverden, deres AI-modell ChatGPT og lære hvordan du kan benytte generativ kunstig intelligens i din arbeidshverdag. Vi vil også se nærmere på hvordan du kan tilpasse AI-verktøyene slik at de optimaliseres til dine spesifikke behov og oppgaver. Gjennom å tilegne deg kunnskap om hvordan du benytter disse verktøyene kan du frigjøre ressurser og fokusere mer på strategisk tenkning og verdiskapende arbeid.

Hva du lærer
I kurset vil du få en god forståelse av hvordan du kan anvende ChatGPT og tilsvarende AI-verktøy i din arbeidshverdag og du vil også få grunnleggende innføring i hvordan teknologien bak verktøyet egentlig fungerer. I tillegg vil du få innledende kunnskap om OpenAI som aktør, deres reise og hvordan de slo teknologigiganter som Google, Meta og IBM med GPT-gjennombruddet.

Målgruppe
- Du som ønsker å bli kjent med kunstig intelligens som teknologi
- Du som er interessert i å lære hvordan du kan forenkle og effektivisere arbeidsdagen din ved å anvende og integrere AI-verktøy som ChatGPT.

Forkunnskaper
Det stilles ingen krav til tidligere erfaring eller kompetanse innenfor kunstig intelligens for å delta på dette kurset.

Kursinnhold
- Introduksjon til OpenAI og ChatGPT
- Hvordan fungerer generative AI-modeller
- Bruk av AI i arbeidshverdagen
- Prompting: Hvordan kommunisere med AI-modeller
- Hvordan tilpasse AI-verktøy til dine spesifikke behov
- Praktiske eksempler og øvelser med ChatGPT
- Fremtidens medarbeider: Personaliserte AI-assistenter
- Diskusjon: Fordeler og begrensninger med AI på arbeidsplassen