Fiolinkurs - privatundervisning



Kursarrangør: Feedback Studios
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Kursadresse: Sandviksveien 62, 5042 Bergen (kart)
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 1560

Vi tilbyr fiolinkurs for barn, ungdom og voksne som privatundervisning. Her har du mulighet til å bli bedre på instrumentet ditt, helt privat med lærer, vi har også ett flott musikkmiljø om du skulle ønske å ta steget til å ta ett kurs, samspill eller ett av våre spesialkurs.

Privattimer for fiolin:
Vi har mulighet for å sette opp privattimer for barn, ungdom og voksne ved studioet vårt i Sandviken. Tilbudet er fra nybegynner nivå til viderekomne.

Om instruktøren:
Hanna Veits er en ukrainsk fiolinlærer, fiolinist og produsent som etter endte studier har vært aktiv i Bergen, Stavanger og Haugesund.

Siden 2018 har hun som del av Haveri piano trioen opptrådt flere steder i Norge - i Griegs villa på Troldhaugen, på Festspillene, på KODE, på flere arrangementer i regi av UiB og i utlandet. I 2021 dannet hun to nye grupper - Duo Laurelin og Trio Stretto. I tillegg har Hanna spilt i mange år med Bergen Unge Kammerorkester (BUKO), med BFUng (Bergen Filharmoniske Ungdomsorkesteret) og med Opera Bergen. Hun spiller også bratsj og harding fele.

I 2022 var Hanna prosjektansvarlig for to produksjoner i løpet av Borealis - en festival for eksperimentell musikk. Hun har også initiert flere støttekonsert for Ukraina, inkludert én konsert som foregikk i Grieghallens foaje med musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester.

Bortsett fra Feedback Studios, underviser Hanna også i Haugesund og i Aksdal, hun spiller i Harald Hårfagres Kammerorkester og er vikar for konsertmester i Nord Rogaland Symfoniorkester.

Hanna underviser fiolin og kammermusikk. Som lærer har hun fokus på fiolinteknikk og musikkteori med sine studenter.


Målgruppe for kurset:
Barn, ungdom eller voksne som ønsker fiolinkurs som privatundervisning

Nivå: nybegynnere og viderekomne

Pris:
4 x 30 min kr 1560,-
4 x 45 min kr 2220,-
4 x 60 min kr 2880,-

Vis flere tilsvarende kurs: