Feminin fremdrift og balanse i skjønnhetsbransen



Kursarrangør: Byuti academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 15:30-18:30
Varighet: 3 timer
Pris: 3900

Ett kurs av og i samarbeid med Iselin Larsen.

Feminin fremdrift og balanse i skjønnhetsbransjen.

Dette kurset tar deg gjennom tre deler og viser deg en måte å jobbe og leve på som du kanskje ikke har sett tidligere. Med små og enkle grep kan du få mer overskudd og økt produktivitet, uten at du må jobbe deg i hel på veien.

1. Feminint lederskap – hvordan lede deg selv og andre med en feminin og maskulin balanse. Bli oppmerksom på hvilke egenskaper du benytter deg av i hverdagen og hvordan dette påvirker dagene dine. For å bli mer bevisst og utnytte styrkene dine på en bedre måte.
2. Jobb i takt med syklusen din – lær deg hvordan du kan bruke din indre menstruasjonssyklus og naturens sykluser til å veksle mellom det konstante «gjøre-moduset» og «være-modus». Hvor du lærer deg å hvile på ekte, slik at du får ladet batteriene og hentet deg inn igjen.
3. Jobbe smartere, ikke hardere – hvordan strukturere arbeidsdagen for å få gjort MER på mindre tid, slik at du kan ha en bærekraftig arbeidshverdag som også gir deg rom for videreutvikling og vekst i din bedrift.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta, men for å få enda større utbytte temaene anbefales det å lese boken Feminin flyt; syklusmagi for nybegynnere etter du har gjennomført kurset (link til kjøp?).

Om Iselin:

Etter et tiår med å navigere i høyt tempo, prestasjonsfokus og et mannsdominert landskap innen salg og IT, valgte Iselin Larsen en ny retning i 2018. Siden da har hun bygget selskapet Poise med både feminine og maskuline verdier. I dag holder Iselin foredrag for bedrifter, er mentor for høyprestasjonskvinner i næringslivet, investor og forfatter av boken Feminin flyt.