Fagbrev i salgsfaget



Kursarrangør: Vexxt kompetanse
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Gjennomfør hvor du vil og når du vil.
Varighet: 12 måneder
Pris: 5999

Hos oss kan du ta fagbrev i salgsfaget som videokurs – gjennomfør hvor du vil og når du vil. Kurset inneholder alle kompetansemål for salgsfaget Vg3, er tilpasset deg som er praksiskandidat og er rettet mot teorieksamen.

Gi karrieren din et løft med fagbrev i salgsfaget:
Å ta et fagbrev som salgsmedarbeider kan åpne nye dører. Kanskje drømmer du om å klatre i gradene, få høyere lønn eller utforske nye horisonter? Et fagbrev i salgsfaget kan gi deg økt etterspørsel på arbeidsmarkedet.

Videokurset består av fem moduler:

VELKOMMEN OG INTRODUKSJON TIL KURSET
Første modul handler om forberedelser. Du lærer hva som kreves for å få fagbrev, studieteknikker, gjennomgang av læreplanen, og å skrive beskrivende tekster. Dette hjelper deg å være godt forberedt til eksamen.

DRIFT OG LØNNSOMHET
I modul to lærer du å forstå nøkkeltall for å øke lønnsomhet og redusere tap. Du utforsker hvordan man effektivt bruker ressurser og overholder lover og etikk for å gi gode kundeopplevelser og et godt arbeidsmiljø.

SALG OG MARKEDSFØRING
I tredje modul fokuserer vi på kjerneelementene i salg og markedsføring, inkludert å bygge merkevare, tiltrekke nye kunder, opprettholde lojalitet hos eksisterende kunder, og skape merverdi gjennom salg.

KOMMUNIKASJON OG RELASJONER
Fjerde modulen handler om å kommunisere med kunder og partnere på riktige måter. Du lærer også å bruke kundedata for å imøtekomme ønsker og behov, samt å bygge kundelojalitet og formidle produktinformasjon.

EKSAMENSTRENING
I denne siste modulen lærer du å tolke eksamensoppgaver riktig, skrive beskrivende tekster, strukturere tekster korrekt, referere til kilder på riktig måte, og lage effektive notater for repetisjon, som du kan ha med på eksamen.

Kursholder:
Trine Sigurdssøn har bred erfaring fra flere virksomheter og har jobbet innen økonomi, salg og entreprenørskap noe som har gitt en bred forståelse for mange sider av arbeids- og næringsliv. Erfaring som selvstendig næringsdrivende og gründer av «Treningsparter.no» som nå er Norges største nettbutikk for treningsutstyr. Utdannelsen min har jeg blant annet fra BI, Oslo Met og Høyskolen i Innlandet. Jeg har også vært sensor i faget i flere år.

Kursmaterialet:
Kursbok er inkludert i prisen, og blir sendt til deg i posten når kurset er bestilt og betalt.

Har kurset opptakskrav?
Kurset har ingen krav til forkunnskaper, men det er en fordel om du har nærmere 5 års erfaring fra yrket. Språknivået ditt anbefaler vi at bør være på B1 (CEFR) eller høyere.

Voksne som ønsker å melde seg opp til fagprøven må dokumentere minimum 5 års relevant, godkjent praksis og bestått tverrfaglig teoretisk eksamen i faget, før fagprøven kan avlegges. Det er det fylkeskommunale Fagopplæringskontoret som godkjenner praksis.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
«– Vexxt sitt nettkurs fungerte godt for meg, og har et oversiktlig oppsett. Hver modul er en video, hvor Trine snakker og forteller tydelig i bakgrunnen om hvert enkelt emne. Dette fungerte godt for meg, siden jeg hørte på kurset som en podcast.

Det var også nyttig informasjon om hvordan man skal løse en eksamensoppgave i kurset, som jeg hadde veldig bruk for da eksamen kom.

Alt i alt et kjempebra kurs som fint lar seg gjennomføre selv om man er i full jobb.»
– Jens Torgersen

Vis flere tilsvarende kurs: