Face Certificate - hudpleie



Kursarrangør: Skin Academy
Sted: Vækerø Park, bygg F1
          Oslo
Kursadresse: Drammensveien 260, 0277 (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: 09.00 -16.00
Varighet: 3 måneder
Pris: 69.000

Drømmer du om en fremtid innen hudpleiebransjen? Ønsker du å tilegne deg ferdighetene og kunnskapen som skiller de beste fra mengden? Da er Skin Academy stedet for deg!

300 timer fylt med kunnskap og inspirasjon, fordelt over et 13-ukers studieløp. Selv i en stadig mer digitalisert verden, mener vi at praktisk erfaring er essensielt for å bli en hudpleier av topp kvalitet. Det er gjennom denne praktiske tilnærmingen du virkelig kan utvikle dine ferdigheter og få en grundig forståelse for huden.

Vi ved Skin Academy brenner for å gi deg den beste kunnskapen, slik at du kan gå ut av dørene våre med selvtillit og kompetanse til å mestre hudpleiebransjen.

Vi vet hvor viktig det er å holde tritt med bransjen. Derfor sørger vi for at du alltid er et steg foran, utstyrt med noen av de mest innovative og effektive behandlingsmetodene og produktene som finnes på markedet.

Med forelesere fra både inn- og utland, garanterer vi at du får faglig tyngde og et unikt internasjonalt perspektiv som er essensielt i den globaliserte verden vi lever i.

Heltidsstudie
Vårt fulltidsstudium gir deg ikke bare en internasjonalt anerkjent utdannelse, men også dyptgående kunnskap om noen av bransjens mest innovative produkter og behandlinger.
?
Studieopplegg:
- Varighet: 13 uker, på dagtid.
- Undervisningstider: Mandag til torsdag, fra kl. 09.00 til 16.00, i tillegg til undervisning 4 fredager i løpet av de 13 ukene.
- Skolestart: mandag 12. august 2024
?
Dette studiet er for deg som ønsker:
- En international godkjent hudpleieutdanning
- Grundig opplæring i noen av bransjens mest innovative produkter og behandlinger
- Et intensivt og innholdsrikt studieløp
- Å bygge nettverk med likesinnede mennesker
- Å ta del i en bransje som er i stadig vekst og utvikling

I løpet av studiet får du:
?- Praktisk og teoretisk trening
- Delta kostnadsfritt på noen av våre populære fag- og produktkurs med dyktige foredragsholdere fra inn- og utland, samt temadager.

Opptak
Vi ønsker å møte alle våre potensielle studenter personlig. Derfor har vi ikke faste opptakskrav – din interesse og motivasjon veier tyngst. Vi inviterer deg til et uformelt intervju hvor vi kan bli bedre kjent med deg og dine ambisjoner. Samtidig er det en flott mulighet for deg å lære mer om hva vi kan tilby.

Vær oppmerksom på at vi har en nedre aldersgrense på 18 år.
?
Pris/betingelser
- Studieavgiften er kr. 69.000.- inkluderer uniform og Cidesco
?
Cidesco
Ved Skin Academy streber vi etter å gi deg en utdanning i verdensklasse. Derfor har vi valgt å samarbeide med CIDESCO, anerkjent som gullstandarden innen hudpleieutdanning på verdensbasis.
?
Dette samarbeidet betyr at du som student ved Skin Academy vil nyte godt av en læreplan som er både omfattende og i tråd med de strengeste internasjonale kravene i hudpleiebransjen. Med en CIDESCO-godkjent utdanning, åpner det seg dører til karrieremuligheter i både inn- og utland.?

Vis flere tilsvarende kurs: