Engelsk språkreise for ungdommer - Cannes



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Cannes
          Utlandet, Frankrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Cannes. Cannes er en av klassikerne på rivieraen, verdenskjent og glamorøs, et sted for livsnytere. Franskstudier på språkskolen her foregår på et høyt faglig nivå.

Innhold:
Samtidig kan du virkelig nyte det gode liv i filmfestivalbyen, med sol og bad, god mat og et stort underholdningstilbud. Her ligger eksklusive butikker og små koselige gate kaféer om hverandre. Ta turen opp til Haute Ville rett ovenfor byen og opplev panoramautsikten over byen og havet. Besøk den gamle fiskerhavnen med sine fargerike fiskebåter og luksusyachter side om side. Ta en kikk på Festivalpalasset, der den internasjonale filmfestivalen holder hus.

Og selvfølgelig: Spaser langs Croisetten, den berømte paradegaten som følger havnen og er besmykket med blomstrende hager og palmer. Skolen i Cannes ligger flott til, like ved stranden og bare en liten spasertur utenfor sentrum. Det arrangeres så og si daglig en eller annen fritidsaktivitet, og du kan melde deg på utflukter til steder som Monaco, San Remo og Grasse.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til Cannes