Dreiekurs for nybegynnere - kveldstid



Sted: Franz Klammer keramikkverksted
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Bynesveien 70, 7018 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandag, tirsdag og onsdag kl 17:00 - 21:00
Varighet: 3 kvelder
Pris: fra 2.975
Neste kurs: 17.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Kveldkurs i dreiing for nybegynnere gir rom og tid til å lære grunnleggende teknikker innen dreiing fordelt over 3 ukedager. Kurset er et godt utgangspunkt for alle som har lyst å prøve seg på dreieskiva, uansett om du har jobbet med leire før eller ikke.

Innhold:
Vi jobber i små grupper på cirka 9 personer. Kurset er i utgangspunktet på norsk, men engelsk eller tysk er ikke noe problem.

Hovedfokus ligger på å mestre de enkelte trinnene under dreieprosessen. Vi lærer gjennom og se - vi forstår med hodet, men mestre med hendene. Denne prosessen krever konsentrasjon og tålmodighet. Samtidig er det en unik opplevelse av å være tilstede og lære kroppen å håndtere leira på dreieskiven. Vi mestrer i små skritt og bli glad i hver liten skål vi lager.

Kurset gir et godt grunnlag til å fortsette på egen hånd med arbeidet ved dreieskiven, enten på vårt felles verksted eller hjemme hos deg selv.

Etter tørking vil tingene brennes i ovnen. Vi avtaler på slutten av kurset hvordan gjenstandene skal glaseres. Og så kan skattene hentes etter cirka 3 uker.

Målgruppe.
Kurset er et godt utgangspunkt for alle som har lyst å prøve seg på dreieskiva, uansett om du har jobbet med leire før eller ikke. Dreiehelgen er tiltenkt voksne og kan tilrettelegges etter behov.

Forkunnskap:
Ingen

Kursmaterialet:
Kursavgiften inkluderer alt av materiell, brenning og selvfølgelig kaffe og kake

Pris:
Kursavgiften ligger på 3500 kr for voksne og 2975 kr for studenter (opp til 25 år) og inkluderer alt av materiell, brenning og selvfølgelig kaffe og kake:)

Påmeldingen er bindende. Men vi skjønner at ikke alt går etter planen alltid. Melder du avbud i underkant av en uke før kursstart får du et gavekort på beløpet du har betalt med ett års varighet.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Dreiekurset ga meg muligheten til å prøve noe nytt og kreativt. Jeg synes oppsettet hvor vi blir vist hvordan det gjøres først, også få prøve på egenhånd var veldig bra! Og veldig hyggelig instruktør :-)" Elise