DJ kurs - avansert nivå



Kursarrangør: Lydbar
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Trondheimsveien 2, 0560 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 2.700

Vi tilbyr DJ-kurs på avansert nivå. Bli den beste DJ-en. På dette avanserte DJ-kurset går vi gjennom hvordan mikse musikk i key for å få naturlige overganger, uansett sjanger. Alt lærer du på en profesjonell standard av erfarne lærere.

Innhold:
Vi ser på ulike teknikker hvordan spille kreativt og profesjonelt, både under lette og svært vanskelige overganger, mellom ulike sjangere og tempo, og hyppige overganger. Her kombinerer vi dine kunnskaper og tar det flere nivåer videre med bruk av Key skjema, Hot Cues, Loop, Call Memory, Quantize, samt flere andre teknikker.

I tillegg ser vi på hvordan struktur til en DJ mix bør se ut, både under innspilling av egen mix og under en spillejobb. Målet med DJ kurset er mestring av DJ utstyret, låt valg, lesing av dansegulvet, musikk overganger og effekter.

Som tidligere elev hos Lydbar får du 30 min gratis videokonsultasjon, som du kan benytte deg av innen 3 år etter avsluttet kurs. Her kan du spørre om teknisk hjelp og råd relatert til DJ-ing.

Kursholder:
Dejan Zivanovic: Jeg har utdanning fra Høyskolen Kristiania som Lyddesigner. Siden 2009 har jeg laget elektronisk dansemusikk, med det målet å kunne dele musikken med andre gjennom DJ-ing. Læremåten er enkel, forståelig og kreativ, som gjør at du kan lære mye og raskt kan sette i gang med å spille musikk, både under og etter kurset.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker DJ-kurs

Nivå:
• Avansert nivå

Vis flere tilsvarende kurs: