Belønningsbasert fuglehundkurs med Thomas Stokke (R+Gundog)



Kursarrangør: Drammen Hundesenter
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi arrangerer belønningsbasert fuglehundkurs for alle typer fuglehunder. Med oss på laget har vi med vår samarbeidspartner Thomas Stokke som driver Klickerklok i Sverige og er en av 3 medeiere i R+Gundog.

Kursinnhold:
Kursene passer for de som er interessert i å vite mer om hvordan man trener fram jakthunder med belønningsbaserte metoder, hva belønningsbasert trening er og hvordan man trener det i praksis. På kurset går vi gjennom grunnferdighetene som hunden bør beherske før du tar den med på jakt, samt hvordan du kan bygge opp en god treningsrelasjon med din hund i hverdagen og ikke minst på jakt.

Gøy med fuglehund:
Ønsker du å trene / aktivisere din fuglehund, men ikke har planer om jaktprøver / praktisk jakt? Da er «gøy med fuglehund» - kurs et godt alternativ. Her har vi fokus på apportering og mange morsomme aktiviseringsøvelser vi kan knytte til dette.

Vi har selv jakthunder som primært brukes til andre ting enn jakt, men vi stimulerer deres jaktegenskaper ved hjelp av jaktsøk (etter dummies), tapt apport, vannapport og mange morsomme apporteringsøvelser. Hundene elsker det og vi får trent masse på samarbeid og kontroll samtidig som vi stimulerer jakthundens egenskaper.

Kursholder: Thomas Stokke

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som har en valp, unghund eller voksen nybegynnerhund som du ønsker å bruke på jakt eller hvis du er erfaren jeger, som ønsker å trene din hund med belønning, for at få et bedre samarbeid. Vi tilpasser som alltid treningen til ekvipasjens nivå og ambisjoner.

Vis flere tilsvarende kurs: