Bassengtrening - Holmen Svømmehall



Kursarrangør: Femelle Fysioterapi as
Sted: Holmen Svømmehal
          Akershus, Asker
Kursadresse: Devikveien 6, 1394 Nesbru (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 13.45-14.30 Onsdager kl 14.50-15.35
Varighet: 5 - 10 ganger
Pris: 10 klipp: 1800 kr.

Vi tilbyr bassengtrening, ledet av fysioterapeut. Treningen passer perfekt for deg som har muskel-skjelettplager, ryggsmerter, er gravid, har bekkenleddsmerter eller vonde ledd. Vektløsheten og det varme vannet gir ledd og muskler avlastning og lindrer plagene.

Vektløsheten og det varme vannet gir ledd og muskler avlastning og lindrer plagene, samtidig som kroppen får trent effektivt. Timen inneholder kondisjon, styrke, balanse, bevegelighet og avspenning. Timen inneholder kondisjon, styrke, balanse, bevegelighet og avspenning.

Pris:
• 5 ganger: 900 kr
• 10 ganger 1800 kr.
• Binding 2500 kr (16 treninger). Bindingsprisen justeres etter når du starter.
Inngang til bassenget tilkommer i prisen. Kr 85 pr inngang, si ifra i resepsjonen at du skal delta på bassengtreningen til Femelle Fysioterapi, da får du inngang til 85 kr (ord.pris 100 kr). Har du årskort eller månedskort kan dere bruke dette og dere trenger ikke å betale inngang. Ufør/funksjonshemmet: 50 kr. Armbånd (obligatorisk v/kjøp av periode/klippekort: 100 kr

Målgruppe for kurset:
Treningen passer perfekt for kvinner og menn som har muskel-skjelettplager, ryggsmerter, er gravid, har bekkenleddsmerter eller vonde ledd.