Ascension meditasjon - innføringskurs



Kursarrangør: Norsk Meditasjonsskole
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr innføringskurs i ascension meditasjon. Ishayaenes Ascension meditasjon er en enkel og effektiv meditasjonsform, som raskt fører deg fra tanker og følelser til den underliggende stillheten som finnes i oss og overalt rundt oss.

Innhold:
I løpet av et innføringskurs lærer du 4 teknikker, bygget på verdsettelse, takknemlighet og kjærlighet. Disse teknikkene kan brukes med øynene lukket eller med øynene åpne i løpet av dagen. Du kan meditere mens du er på jobb, lager mat, eller snakker med andre. Teknikkene hjelper deg å frigjøre stress, og bidrar til helbredelse av kropp, sinn og sjel.

Ishayaenes Ascension meditasjon er egnet for alle. Teknikkene introduseres mentalt, og skaper umiddelbart stillhet i sinnet. Når vi praktiserer meditasjonen hver dag erfarer vi hvordan økt ro i sinnet gjør at livet får en helt annen flyt, man kjemper ikke lenger imot livet, men blir stadig mer begeistret for livet, akkurat slik det er.

Mange erfarer pussige og fine sammentreff i livets flyt og utfoldelse. Vi ønsker å inspirere alle som lærer til å praktisere teknikkene daglig, slik at du kan oppleve alle godene ved meditasjonen. Etter et innføringskurset kan du være med på ukentlige meditasjoner, som kan være en viktig inspirasjonskilde og som hjelper deg å gå dypere.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære Ishayaenes Ascension meditasjon

Nivå: nybegynner

Vis flere tilsvarende kurs: