#5 Video som uttrykksform (2x45 min) webinar



Kursarrangør: Glasspaper AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 11:00-12:45
Varighet: 1 dag
Pris: 1.490

Variasjon av uttrykksformer er viktig for studentenes motivasjon og for å omfavne alle i et klasserom. Microsoft365 tilbyr flere løsninger der studentene kan bruke video og lyd til å produsere et produkt. Vi vil se nærmere på Opptak i PowerPoint, FlipGrid og Stream i denne modulen.

For at alle elever skal kunne få vist sin kompetanse, er det viktig å kunne tilby en variasjon i hvordan de kan uttrykke hva slags kompetanse de har tilegnet seg. I dette webinaret ser vi nærmere på hvilke løsninger Microsoft har til videoproduksjon i sitt økosystem.
Vi viser deg hvordan denne uttrykksformen gir deg som lærer et godt overblikk over elevenes kompetanse, og hvordan mediet kan bidra til større engasjement og elevinvolvering.
Du kan melde deg på dette enkelt-webinaret, kombinere det med noen andre (sett de da opp i kommentarfeltet når du melder deg på) eller ta hele rekken på 6 webinarer. Les mer om hele pakken her.

De andre webinarene innenfor MS365 er:
• #1: MS Teams - innsikt og oversikt (2x45 min)
• #2: MS OneNote - elevens digitale kladdebok (2x45 min)
• #3: Produskjonsapper og tilgjengelighetsverktøy (2x45 min)
• #4: Forms/Sway (2x45 min)
• #6: Skaperglede, engasjement, utforskertrang (2x45 min)

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks;
• Webinar 1-3 – riktig bruk av MS365 i skolen
• Webinar 4-6 – ta det neste nivået med MS365 i skolen

Vi tilbyr full frihet, noe som innebærer at du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønsket dato i løpet av 6 måneder fra oppstart.